نوشته ها و نظرات شخصی من درباره سایت یتااهو

قرار بود: هدف «یتااهو» معرفی و شناساندن دین زرتشتی با نگاهی متفاوت از گذشته باشد

نوشته ها و نظرات شخصی من درباره سایت یتااهو

قرار بود: هدف «یتااهو» معرفی و شناساندن دین زرتشتی با نگاهی متفاوت از گذشته باشد

استاد گرانقدر زرتشتی درگذشت

استاد داریوش ترکی شریف آبادی، از اساتید سرشناس معماری، طراحی صنعتی و هنرستان های ایران، در 16 مرداد در سن 58 سالگی درگذشت.

 ایشان سال های بسیار زیاد در تدریس دروس هندسه و پروژه های مبلمان در دانشگاه ها و تالیف کتاب های درسی هنری از جمله کتاب "علم مناظر و مرایا" برای رشته های هنرستان فعالیت داشتند و در طی این سال ها دانشجویان و هنرآموزان بسیاری را تربیت کردند. 

همچنین ایشان از طرف شورای ارزش یابی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نشان هنرمند درجه 1 را دریافت کرده بود.


در مراسمی که به یادمان وی در خانه هنرمندان تهران برگزار گردید ابراهیم جعفری درباره داریوش شریف آبادی گفت:

هر کودکی که دنیا می‌آید شاعر، نقاش، نویسنده و هنرمند است و شریف آبادی انسانی بود که کودک جانش بیدار بود جریانی درونی در او وجود نداشت که خودش هم از آن بی خبر بود. هنر تنها خلق زیبایی‌ها برای زیبا دوستان نیست، بلکه هنر واقعی هنر زندگی هنر دلتنگی است. شریف آبادی معلمی بزرگ و باغبانی فداکار بود که می‌خواست قد درختش بلندتر از خودش باشد.

او اهل شعر بود و هر وقت دچار روزمرگی می‌شد به شعر پناه می‌برد.

عبدالعظیم زرین کوب درباره داریوش شریف آبادی گفت: در این هفته انسان نازنینی از میان ما رفت که دل تمام دوستدارانش را آزرد. این مرد بزرگ که اندوخته‌های فراوانی داشت معلم بزرگوار و هنرمند والا داریوش شریف آبادی بود.

او زندگی خود را وقف تعلیم هنر کرد وچهار دهه از عمر خود را وقف تعلیم کرد.

او درس اخلاق، انسانیت، شرف، دوستی و مروت به شاگردانش آموخت.

نادر عناصری نیز درباره ویژگی‌های اخلاقی داریوش شریف آبادی گفت:‌داریوش شریف آبادی در تمام عمرش آرام و متین به آموختن شاگردانش پرداخت. او عاشق کارش بود و تمام توانش برای آموزش و یادگیری شاگردانش به کار می‌بست.

 

داریوش شریف آبادی در فروردین ماه 1329 در گرمای کویری اردکان یزد متولد شد، پدر او دامپزشک و یار مردمان منطقه بود. خانواده وی در سال 1336 به تهران مهاجرت کرد، او تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در تهران ادامه داد و از دبیرستان فیروز بهرام در رشته ریاضی دیپلم گرفت.

سپس در رشته معماری داخلی در دانشکده هنرهای تزیینی مشغول به تحصیل و در سال 1353 با درجه ممتاز موفق به اخذ لیسانس شد و در سال 1355 درجه فوق لیسانس خود را دریافت نمود.

داریوش شریف آبادی در سال 1379 موفق به اخذ گواهینامه درجه یک هنری (معادل دکترا) در رشته نقاشی شد.

دکتر داریوش شریف آبادی با نزدیک به چهار دهه تدریس در هنرستان‌های هنرهای زیبای دختران پسران تهران و دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی موفق به دریافت ده ها تقدیر نامه از وزارت فرهنگ و ارشاد، وزارت آموزش و پرورش شد، بارها به عنوان معلم و استاد نمونه انتخاب گردید. کتاب‌های آموزشی هندسه مناظر و مرایا برای تدریس در هنرستان‌های هنرهای تجسمی توسط او تالیف شده است. از دیگر فعالیت‌های هنری و فرهنگی آموزشی داریوش شریف آبادی مشاورت آموزشی مراکز هنری و طراحی و سوالات کنکور سراسری، آزاد و تربیت مدرس بوده است.

داریوش شریف آبادی در کنار فعالیت‌ هنری و فهرنگی از سال 1372 وارد فعالیت های صنعتی در زمینه تولید قطعات پیش ساخته بتنی و کابل های هوایی و خود نگهدار انتقال برق شد.

داریوش شریف ابادی در سال 1354 با هم دانشگاهی خود خانم فرانک گیاهی ازدواج کرد و که حاصل این پیوند نسیم و نیوشا هستند که با مدارک فوق لیسانس و لیسانس از دانشگاه فارغ‌التحصیل شده اند.

داریوش در ساعت 5 صبح روز 16 مرداد 1387 در شهر یزد چشم از جهان فرو بست.

مراسم پرسه وی در تاریخ ۲۴ امرداد ماه نیمروز در تالار ایرج برگزار میشود.

از درگاه ایزد منان شادی و آرامش روح این مرد بزرگ را خواستارم

ایدون باد.

نظرات 1 + ارسال نظر
[ بدون نام ] چهارشنبه 23 مرداد‌ماه سال 1387 ساعت 02:25 ب.ظ http://www.pconline.pars.fm

سلام
وبلاگ خوبی داری
اگه خواستی با هم تبادل لینک کنیم بهم خبر بده

بازم تشکر به خاطر وبلاگ جالبت

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد